Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1810-an 1820-an 1830-an 1840-an 1850-an 1860-an 1870-an
Taun: 1838 1839 1840 - 1841 - 1842 1843 1844

Taun ka-1841 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Juli - DésémberÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit