1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

2 Maret nyaéta poé ka-61 dina sataun (ka-62 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 303 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

  • 274Mani, téolog Parsi (l. 216)

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit

https://en.wikipedia.org/wiki/March_2