1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

1 Maret nyaéta poé ka-60 dina sataun (ka--61 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 305 poé.

KajadianÉdit

  • 2007Tornado narajang Amérika Sarikat béh kidul, nelasan 20 jalma kaasup dalapan urang di SLA Enterprise.
  • 2008 – Pulisi Arménia patelak jeung pawéy daméy oposisi nu protés ku ayana sangkaan kacurangan pamilu présidén, pamustunganna sapuluh jalma maraot.
  • 2014 – Tilu puluh lima jalma palastra sarta 143 lianna taratu dina hiji panusukan masal di Stasion Karéta Kunming di Cina.

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit

https://en.wikipedia.org/wiki/March_1