10 Maret nyaéta poé ka-69 dina sataun

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

1951 - Kijūrō Shidehara, Perdana Mentri Jepang ka-44.

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit