1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29

6 Pébruari nyaéta poé ka-37 dina sataun dina kalénder Gregorian, sésana 328 poé (329 dina taun kabisat).

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

  • 1993 – Arthur Ashe, atlét ténes Amérika (l. 1943)
  • 1993 – Mohammad Natsir, Pahlawan Nasional Indonésia (l. 1943)
  • 2015 – Djudjuk, palawak Indonésia (Srimulat) (l. 1947)
  • 2020 – J.B. Sumarlin, manten menteri paduitan Indonésia (l.1932)

Poé peré /poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit

https://en.wikipedia.org/wiki/February_6