Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1860-an 1870-an 1880-an 1890-an 1900-an 1910-an 1920-an
Taun: 1893 1894 1895 - 1896 - 1897 1898 1899

Taun ka-1896 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nopémber
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit