Buka ménu utama
Citakan:NovemberCalendar2019
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

18 Nopémber nyaéta poé ka-322 dina sataun

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit