Buka ménu utama
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.
Citakan:NovemberCalendar2019
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2006 | 2005 | 2004 | 2003
Tempo oge: Kalénder kajadian
{{{1}}}

nyaéta poé ka-308 dina sataun (ka-309 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 57 poé.

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit