1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

6 Nopémber nyaéta poé ka-310 dina sataun (ka-311 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 55 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé pangingeut-ngingeutÉdit

  • Poé Intérnasional Nyegah Eksploitasi Lingkungan dina Perang jeung Konflik Basanjata

Tumbu luarÉdit