1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

6 Nopémber nyaéta poé ka-310 dina sataun (ka-311 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 55 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

  • 1873 – William J. Hardee, jéndral Amérika (l. 1815)
  • 1908Cut Nyak Dhien, Pahlawan Nasional Indonésia (l. 1848)
  • 1928 – Arnold Rothstein, boss mafia Yahudi Amérika (l. 1882)

Poé peré / poé pangingeut-ngingeutÉdit

  • Poé Intérnasional Nyegah Eksploitasi Lingkungan dina Perang jeung Konflik Basanjata

Tumbu luarÉdit