Buka ménu utama

1000 SM nyaéta taun ka-1000 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1030-an SM  1020-an SM  1010-an SM - 1000-an SM - 990-an SM  980-an SM  970-an SM 

Taun: 1003 SM 1002 SM 1001 SM - 1000 SM - 999 SM 998 SM 997 SM
1000 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 1000 SM
Ab urbe condita -246
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1637/1697
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1638/1698
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -1007 – -1006
Kalénder Yahudi 2761 – 2762
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -944 – -943
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2102 – 2103
Kalénder Iran 1621 BP – 1620 BP
Kalénder Islam 1672 SH – 1671 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -339
(皇紀-339年)
- Jaman Jōmon 9001
Kalénder panonpoé Thai -456
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit