Buka ménu utama

953 SM nyaéta taun ka-953 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 980-an SM  970-an SM  960-an SM - 950-an SM - 940-an SM  930-an SM  920-an SM 

Taun: 956 SM 955 SM 954 SM - 953 SM - 952 SM 951 SM 950 SM
953 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 953 SM
Ab urbe condita -199
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1684/1744
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1685/1745
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -960 – -959
Kalénder Yahudi 2808 – 2809
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -897 – -896
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2149 – 2150
Kalénder Iran 1574 BP – 1573 BP
Kalénder Islam 1623 SH – 1622 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -292
(皇紀-292年)
- Jaman Jōmon 9048
Kalénder panonpoé Thai -409
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit