Buka ménu utama

990 SM nyaéta taun ka-990 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1020-an SM  1010-an SM  1000-an SM - 990-an SM - 980-an SM  970-an SM  960-an SM 

Taun: 993 SM 992 SM 991 SM - 990 SM - 989 SM 988 SM 987 SM
990 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 990 SM
Ab urbe condita -236
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1647/1707
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1648/1708
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -997 – -996
Kalénder Yahudi 2771 – 2772
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -934 – -933
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2112 – 2113
Kalénder Iran 1611 BP – 1610 BP
Kalénder Islam 1661 SH – 1660 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -329
(皇紀-329年)
- Jaman Jōmon 9011
Kalénder panonpoé Thai -446
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit