Buka ménu utama

930 SM nyaéta taun ka-930 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 960-an SM  950-an SM  940-an SM - 930-an SM - 920-an SM  910-an SM  900-an SM 

Taun: 933 SM 932 SM 931 SM - 930 SM - 929 SM 928 SM 927 SM
930 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 930 SM
Ab urbe condita -176
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1707/1767
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1708/1768
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -937 – -936
Kalénder Yahudi 2831 – 2832
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -874 – -873
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2172 – 2173
Kalénder Iran 1551 BP – 1550 BP
Kalénder Islam 1599 SH – 1598 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -269
(皇紀-269年)
- Jaman Jōmon 9071
Kalénder panonpoé Thai -386
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit