Buka ménu utama

966 SM nyaéta taun ka-966 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 990-an SM  980-an SM  970-an SM - 960-an SM - 950-an SM  940-an SM  930-an SM 

Taun: 969 SM 968 SM 967 SM - 966 SM - 965 SM 964 SM 963 SM
966 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 966 SM
Ab urbe condita -212
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1671/1731
(年)
— nepi ka —
1672/1732
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -973 – -972
Kalénder Yahudi 2795 – 2796
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -910 – -909
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2136 – 2137
Kalénder Iran 1587 BP – 1586 BP
Kalénder Islam 1637 SH – 1636 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -305
(皇紀-305年)
- Jaman Jōmon 9035
Kalénder panonpoé Thai -422
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit