Buka ménu utama

952 SM nyaéta taun ka-952 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 980-an SM  970-an SM  960-an SM - 950-an SM - 940-an SM  930-an SM  920-an SM 

Taun: 955 SM 954 SM 953 SM - 952 SM - 951 SM 950 SM 949 SM
952 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 952 SM
Ab urbe condita -198
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1685/1745
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1686/1746
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -959 – -958
Kalénder Yahudi 2809 – 2810
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -896 – -895
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2150 – 2151
Kalénder Iran 1573 BP – 1572 BP
Kalénder Islam 1622 SH – 1621 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -291
(皇紀-291年)
- Jaman Jōmon 9049
Kalénder panonpoé Thai -408
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit