Buka ménu utama

927 SM nyaéta taun ka-927 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 950-an SM  940-an SM  930-an SM - 920-an SM - 910-an SM  900-an SM  890-an SM 

Taun: 930 SM 929 SM 928 SM - 927 SM - 926 SM 925 SM 924 SM
927 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 927 SM
Ab urbe condita -173
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1710/1770
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1711/1771
(年)
Kalénder Étiopia -934 – -933
Kalénder Yahudi 2834 – 2835
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -871 – -870
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2175 – 2176
Kalénder Iran 1548 BP – 1547 BP
Kalénder Islam 1596 SH – 1595 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -266
(皇紀-266年)
- Jaman Jōmon 9074
Kalénder panonpoé Thai -383
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit