Buka ménu utama

950 SM nyaéta taun ka-950 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 980-an SM  970-an SM  960-an SM - 950-an SM - 940-an SM  930-an SM  920-an SM 

Taun: 953 SM 952 SM 951 SM - 950 SM - 949 SM 948 SM 947 SM
950 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 950 SM
Ab urbe condita -196
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1687/1747
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1688/1748
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -957 – -956
Kalénder Yahudi 2811 – 2812
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -894 – -893
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2152 – 2153
Kalénder Iran 1571 BP – 1570 BP
Kalénder Islam 1620 SH – 1619 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -289
(皇紀-289年)
- Jaman Jōmon 9051
Kalénder panonpoé Thai -406
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit