Buka ménu utama

918 SM nyaéta taun ka-918 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 940-an SM  930-an SM  920-an SM - 910-an SM - 900-an SM  890-an SM  880-an SM 

Taun: 921 SM 920 SM 919 SM - 918 SM - 917 SM 916 SM 915 SM
918 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 918 SM
Ab urbe condita -164
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1719/1779
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1720/1780
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -925 – -924
Kalénder Yahudi 2843 – 2844
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -862 – -861
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2184 – 2185
Kalénder Iran 1539 BP – 1538 BP
Kalénder Islam 1587 SH – 1586 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -257
(皇紀-257年)
- Jaman Jōmon 9083
Kalénder panonpoé Thai -374
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit