Buka ménu utama

985 SM nyaéta taun ka-985 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1010-an SM  1000-an SM  990-an SM - 980-an SM - 970-an SM  960-an SM  950-an SM 

Taun: 988 SM 987 SM 986 SM - 985 SM - 984 SM 983 SM 982 SM
985 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 985 SM
Ab urbe condita -231
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1652/1712
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1653/1713
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -992 – -991
Kalénder Yahudi 2776 – 2777
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -929 – -928
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2117 – 2118
Kalénder Iran 1606 BP – 1605 BP
Kalénder Islam 1656 SH – 1655 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -324
(皇紀-324年)
- Jaman Jōmon 9016
Kalénder panonpoé Thai -441
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit