Buka ménu utama

944 SM nyaéta taun ka-944 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 970-an SM  960-an SM  950-an SM - 940-an SM - 930-an SM  920-an SM  910-an SM 

Taun: 947 SM 946 SM 945 SM - 944 SM - 943 SM 942 SM 941 SM
944 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 944 SM
Ab urbe condita -190
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1693/1753
(年)
— nepi ka —
1694/1754
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -951 – -950
Kalénder Yahudi 2817 – 2818
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -888 – -887
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2158 – 2159
Kalénder Iran 1565 BP – 1564 BP
Kalénder Islam 1614 SH – 1613 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -283
(皇紀-283年)
- Jaman Jōmon 9057
Kalénder panonpoé Thai -400
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit