Buka ménu utama

994 SM nyaéta taun ka-994 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1020-an SM  1010-an SM  1000-an SM - 990-an SM - 980-an SM  970-an SM  960-an SM 

Taun: 997 SM 996 SM 995 SM - 994 SM - 993 SM 992 SM 991 SM
994 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 994 SM
Ab urbe condita -240
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1643/1703
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1644/1704
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -1001 – -1000
Kalénder Yahudi 2767 – 2768
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -938 – -937
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2108 – 2109
Kalénder Iran 1615 BP – 1614 BP
Kalénder Islam 1665 SH – 1664 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -333
(皇紀-333年)
- Jaman Jōmon 9007
Kalénder panonpoé Thai -450
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit