Buka ménu utama

980 SM nyaéta taun ka-980 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1010-an SM  1000-an SM  990-an SM - 980-an SM - 970-an SM  960-an SM  950-an SM 

Taun: 983 SM 982 SM 981 SM - 980 SM - 979 SM 978 SM 977 SM
980 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 980 SM
Ab urbe condita -226
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1657/1717
(年)
— nepi ka —
1658/1718
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -987 – -986
Kalénder Yahudi 2781 – 2782
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -924 – -923
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2122 – 2123
Kalénder Iran 1601 BP – 1600 BP
Kalénder Islam 1651 SH – 1650 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -319
(皇紀-319年)
- Jaman Jōmon 9021
Kalénder panonpoé Thai -436
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit