Buka ménu utama

993 SM nyaéta taun ka-993 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1020-an SM  1010-an SM  1000-an SM - 990-an SM - 980-an SM  970-an SM  960-an SM 

Taun: 996 SM 995 SM 994 SM - 993 SM - 992 SM 991 SM 990 SM
993 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 993 SM
Ab urbe condita -239
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1644/1704
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1645/1705
(年)
Kalénder Étiopia -1000 – -999
Kalénder Yahudi 2768 – 2769
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -937 – -936
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2109 – 2110
Kalénder Iran 1614 BP – 1613 BP
Kalénder Islam 1664 SH – 1663 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -332
(皇紀-332年)
- Jaman Jōmon 9008
Kalénder panonpoé Thai -449
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit