Buka ménu utama

922 SM nyaéta taun ka-922 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 950-an SM  940-an SM  930-an SM - 920-an SM - 910-an SM  900-an SM  890-an SM 

Taun: 925 SM 924 SM 923 SM - 922 SM - 921 SM 920 SM 919 SM
922 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 922 SM
Ab urbe condita -168
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1715/1775
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1716/1776
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -929 – -928
Kalénder Yahudi 2839 – 2840
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -866 – -865
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2180 – 2181
Kalénder Iran 1543 BP – 1542 BP
Kalénder Islam 1591 SH – 1590 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -261
(皇紀-261年)
- Jaman Jōmon 9079
Kalénder panonpoé Thai -378
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit