Buka ménu utama

991 SM nyaéta taun ka-991 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1020-an SM  1010-an SM  1000-an SM - 990-an SM - 980-an SM  970-an SM  960-an SM 

Taun: 994 SM 993 SM 992 SM - 991 SM - 990 SM 989 SM 988 SM
991 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 991 SM
Ab urbe condita -237
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1646/1706
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1647/1707
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -998 – -997
Kalénder Yahudi 2770 – 2771
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -935 – -934
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2111 – 2112
Kalénder Iran 1612 BP – 1611 BP
Kalénder Islam 1662 SH – 1661 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -330
(皇紀-330年)
- Jaman Jōmon 9010
Kalénder panonpoé Thai -447
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit