Buka ménu utama

947 SM nyaéta taun ka-947 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 970-an SM  960-an SM  950-an SM - 940-an SM - 930-an SM  920-an SM  910-an SM 

Taun: 950 SM 949 SM 948 SM - 947 SM - 946 SM 945 SM 944 SM
947 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 947 SM
Ab urbe condita -193
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1690/1750
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1691/1751
(年)
Kalénder Étiopia -954 – -953
Kalénder Yahudi 2814 – 2815
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -891 – -890
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2155 – 2156
Kalénder Iran 1568 BP – 1567 BP
Kalénder Islam 1617 SH – 1616 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -286
(皇紀-286年)
- Jaman Jōmon 9054
Kalénder panonpoé Thai -403
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit