Buka ménu utama

954 SM nyaéta taun ka-954 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 980-an SM  970-an SM  960-an SM - 950-an SM - 940-an SM  930-an SM  920-an SM 

Taun: 957 SM 956 SM 955 SM - 954 SM - 953 SM 952 SM 951 SM
954 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 954 SM
Ab urbe condita -200
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1683/1743
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1684/1744
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -961 – -960
Kalénder Yahudi 2807 – 2808
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -898 – -897
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2148 – 2149
Kalénder Iran 1575 BP – 1574 BP
Kalénder Islam 1624 SH – 1623 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -293
(皇紀-293年)
- Jaman Jōmon 9047
Kalénder panonpoé Thai -410
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit