Buka ménu utama

934 SM nyaéta taun ka-934 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 960-an SM  950-an SM  940-an SM - 930-an SM - 920-an SM  910-an SM  900-an SM 

Taun: 937 SM 936 SM 935 SM - 934 SM - 933 SM 932 SM 931 SM
934 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 934 SM
Ab urbe condita -180
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1703/1763
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1704/1764
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -941 – -940
Kalénder Yahudi 2827 – 2828
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -878 – -877
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2168 – 2169
Kalénder Iran 1555 BP – 1554 BP
Kalénder Islam 1604 SH – 1603 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -273
(皇紀-273年)
- Jaman Jōmon 9067
Kalénder panonpoé Thai -390
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit