Buka ménu utama

979 SM nyaéta taun ka-979 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1000-an SM  990-an SM  980-an SM - 970-an SM - 960-an SM  950-an SM  940-an SM 

Taun: 982 SM 981 SM 980 SM - 979 SM - 978 SM 977 SM 976 SM
979 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 979 SM
Ab urbe condita -225
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1658/1718
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1659/1719
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -986 – -985
Kalénder Yahudi 2782 – 2783
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -923 – -922
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2123 – 2124
Kalénder Iran 1600 BP – 1599 BP
Kalénder Islam 1650 SH – 1649 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -318
(皇紀-318年)
- Jaman Jōmon 9022
Kalénder panonpoé Thai -435
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit