Buka ménu utama

914 SM nyaéta taun ka-914 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 940-an SM  930-an SM  920-an SM - 910-an SM - 900-an SM  890-an SM  880-an SM 

Taun: 917 SM 916 SM 915 SM - 914 SM - 913 SM 912 SM 911 SM
914 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 914 SM
Ab urbe condita -160
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1723/1783
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1724/1784
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -921 – -920
Kalénder Yahudi 2847 – 2848
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -858 – -857
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2188 – 2189
Kalénder Iran 1535 BP – 1534 BP
Kalénder Islam 1583 SH – 1582 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -253
(皇紀-253年)
- Jaman Jōmon 9087
Kalénder panonpoé Thai -370
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit