Buka ménu utama

955 SM nyaéta taun ka-955 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 980-an SM  970-an SM  960-an SM - 950-an SM - 940-an SM  930-an SM  920-an SM 

Taun: 958 SM 957 SM 956 SM - 955 SM - 954 SM 953 SM 952 SM
955 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 955 SM
Ab urbe condita -201
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1682/1742
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1683/1743
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -962 – -961
Kalénder Yahudi 2806 – 2807
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -899 – -898
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2147 – 2148
Kalénder Iran 1576 BP – 1575 BP
Kalénder Islam 1625 SH – 1624 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -294
(皇紀-294年)
- Jaman Jōmon 9046
Kalénder panonpoé Thai -411
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit