Buka ménu utama

919 SM nyaéta taun ka-919 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 940-an SM  930-an SM  920-an SM - 910-an SM - 900-an SM  890-an SM  880-an SM 

Taun: 922 SM 921 SM 920 SM - 919 SM - 918 SM 917 SM 916 SM
919 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 919 SM
Ab urbe condita -165
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1718/1778
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1719/1779
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -926 – -925
Kalénder Yahudi 2842 – 2843
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -863 – -862
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2183 – 2184
Kalénder Iran 1540 BP – 1539 BP
Kalénder Islam 1588 SH – 1587 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -258
(皇紀-258年)
- Jaman Jōmon 9082
Kalénder panonpoé Thai -375
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit