Buka ménu utama

999 SM nyaéta taun ka-999 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1020-an SM  1010-an SM  1000-an SM - 990-an SM - 980-an SM  970-an SM  960-an SM 

Taun: 1002 SM 1001 SM 1000 SM - 999 SM - 998 SM 997 SM 996 SM
999 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 999 SM
Ab urbe condita -245
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1638/1698
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1639/1699
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -1006 – -1005
Kalénder Yahudi 2762 – 2763
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -943 – -942
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2103 – 2104
Kalénder Iran 1620 BP – 1619 BP
Kalénder Islam 1671 SH – 1670 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -338
(皇紀-338年)
- Jaman Jōmon 9002
Kalénder panonpoé Thai -455
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit