Buka ménu utama

961 SM nyaéta taun ka-961 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 990-an SM  980-an SM  970-an SM - 960-an SM - 950-an SM  940-an SM  930-an SM 

Taun: 964 SM 963 SM 962 SM - 961 SM - 960 SM 959 SM 958 SM
961 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 961 SM
Ab urbe condita -207
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1676/1736
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1677/1737
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -968 – -967
Kalénder Yahudi 2800 – 2801
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -905 – -904
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2141 – 2142
Kalénder Iran 1582 BP – 1581 BP
Kalénder Islam 1631 SH – 1630 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -300
(皇紀-300年)
- Jaman Jōmon 9040
Kalénder panonpoé Thai -417
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit