Buka ménu utama

932 SM nyaéta taun ka-932 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 960-an SM  950-an SM  940-an SM - 930-an SM - 920-an SM  910-an SM  900-an SM 

Taun: 935 SM 934 SM 933 SM - 932 SM - 931 SM 930 SM 929 SM
932 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 932 SM
Ab urbe condita -178
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1705/1765
(年)
— nepi ka —
1706/1766
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -939 – -938
Kalénder Yahudi 2829 – 2830
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -876 – -875
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2170 – 2171
Kalénder Iran 1553 BP – 1552 BP
Kalénder Islam 1602 SH – 1601 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -271
(皇紀-271年)
- Jaman Jōmon 9069
Kalénder panonpoé Thai -388
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit