Buka ménu utama

982 SM nyaéta taun ka-982 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-11 SM - abad ka-10 SM - abad ka-9 SM
Dékade: 1010-an SM  1000-an SM  990-an SM - 980-an SM - 970-an SM  960-an SM  950-an SM 

Taun: 985 SM 984 SM 983 SM - 982 SM - 981 SM 980 SM 979 SM
982 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 982 SM
Ab urbe condita -228
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1655/1715
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1656/1716
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -989 – -988
Kalénder Yahudi 2779 – 2780
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -926 – -925
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2120 – 2121
Kalénder Iran 1603 BP – 1602 BP
Kalénder Islam 1653 SH – 1652 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -321
(皇紀-321年)
- Jaman Jōmon 9019
Kalénder panonpoé Thai -438
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit